Dora 8,7 m2 bod

Dora 8,7 m2 bod
Dora 8,7 m2 bod Dora 8,7 m2 bod Dora 8,7 m2 bod Dora 8,7 m2 bod Dora 8,7 m2 bod
Produktkode: 8,7m2-DORA
Tilgjengelighet: På lager
kr 27 000
Ikke anmeldt Skriv omtale
* Shingel:

Frakt til Norlinesterminal:

Skriv omtale

Vi frakter til HELE Norge

Pga. at Norge har så forskjellig topografi og spredt bosetning kan vi ikke operere med samme frakt til alle. Under har vi skrevet inn fraktpriser til terminaler lang kysten, men vi leverer selvfølgelig i hele innlandet også.
Vi kan også tilby frakt hjem til deg. Per tiden kan denne ikke beregnes automatisk, så vi må sjekke dette manuelt for deg.
Ta kontakt med oss for nøyaktig fraktpris.

Usikker på hvilken terminal som er nærmest? Klikk her

Fraktpriser til Norlines terminal:

Kristiansand - Fraktfritt

Terminaler sone 1 - 1000 kr

 • Drammen
 • Egersund
 • Larvik
 • Lyngdal
 • Oslo
 • Sandnes

Terminaler sone 2 – 2000 kr

 • Bergen
 • Fredrikstad
 • Haugesund

Terminaler sone 3 – 3000 kr

 • Terminaler med postnummer +6000

Ta kontakt med oss vis du lurer på noe. post@redskapsboden.no eller ring oss på Tlf 37179717

Dora 8,7 m2 bod
 
Dora er en praktisk og solid redskapsbod med et litt annerledes design. Dette er en kvalitetsbod med 28 mm veggtykkelse, som vil stå fint gjennom mange norske vintere. Mange boder på markedet idag har 16-18 mm vegger, og du vil oppdage kvalitetsforskjellen om du sammenligner. Denne boden er enkel å montere selv, også for de som ikke er fagpersoner. En redskapsbod er nyttig til oppbevaring av hagemøbler, ski, sykler, ved og annet. Kanskje trenger du plass til et lite verksted? Dora redskapsbod gjør nytten og pynter samtidig opp i hagen. Ta kontakt om du har spørsmål vedrørende våre produkter.
 
 
 
Teknisk informasjon
 
 • Grunnareal ca. 8,7 m2
 • Dimensjon 300x300 cm (bodens størrelse)
 • Dimensjon utvendg 320x320 cm (bjelkenes lengde)
 • Mønehøyde ca. 279 cm
 • Bakerste høyde i siden 205 cm
 • Nordisk gran
 • 28 mm veggtykkelse
 • 19 mm loft- og gulvbbord
 • 10 /20,1 graders helning på taket
 • 45x70 mm impregnert sokkeltømmer
 • 1610x1788 mm dobbeltdør med sylinderlås
 • Enkle glass
 • Leveres ubehandlet, og må males, beises eller ojles etter montering
 • Frakt tilkommer alle store produkter
 • Pakkens størrelse 450x120x60 cm
 • Pakkens vekt ca 800 kg
 
 

Praktisk informasjon

Frakt

 
Hente selv: Hent selv på nærmeste Norlines terminal til faste priser. Klikk her for priser.
Hjemlevering: Leveres direkte til din leveringsadresse med forutsetning om at du sørger for lossing fra lastebilen med egnet utstyr. Egnet utstyr kan være traktor med pallegafler, truck el. Noe tillegg i pris om det er langt fra terminal. Fraktforespørsel klikk her. 
Hjemlevering og lossing med kranbil : Har du ikke mulighet til å selv sørge for lossing fra lastebilen, kan vi levere med kranbil.( ca 1500 kr per time )
 
Ta kontakt for pris på hjemlevering: post@redskapsboden.no  Tlf: 37179717
 
 
Hente i Kristiansand: De aller fleste produkter kan hentes fraktfritt i Kristiansand.
 
 
Våre anbefalinger for fundament
 
Fundamentet kan gjøres enkelt om grunnen er stabil og veldrenert. Grav bort en del av jorden, og legg grus/pukk over et område som er litt større enn husets gulvmål. Plasser lecablokker i hjørnene, samt langs husets sider med ca 80 cm mellomrom. Legg ut bærebjelker i 45x90 mm dimensjoner som legges motsatt vei av bærebjelkene til huset du skal sette opp. ( disse følger ikke med i pakken ) Legg syllpapp ( fuktighetsbeskyttende papp ) mellom lecablokkene og treverket. Sørg for at alle bjelker er helt i vater. Det er veldig viktig. Bygg så opp huset slik monteringsanvisningen tilsier. Du kan såklart også støpe fundament eller sette bygget på en platting du har fra før om den tåler vekten. Ved montering av grillhytter bør det legges inn rør til lufting. Ta kontakt om du har spørsmål ang fundament. Vi har faglært tømrer som kan svare på det meste vedrørende fundament og montering. 
 
 
Byggelov
 
Ved spørsmål vedrørende gjeldende byggelover anbefaler vi deg å kontakte Servicekontoret i din kommune, da det kan forekomme lokale forskjeller. De generelle reglene har til nå vært at du kan bygge 15 m2 og 3 m i mønehøyde, men fra 1.juli 2015 skal nye regler tre i kraft som gjør at du kan bygge opp til 50 m2 og 4 m i møne uten å søke. Du kan kontakte oss på post@redskapsboden.no om du ønsker tilsendt tegninger.
 
 
Betalingsalternativer
 
1.DIBS kortbetaling med Visa eller MasterCard direkte i nettbutikken. En trygg og sikker måte å handle på nett. 
2.Forhåndsbetaling med faktura. 
3.Finansiering med Cresco Access med mulighet for betalingsutsettelse 2,4,6,9 mnd. Ta kontakt på post@redskapsboden.no   om dette er noe du ønsker mer informasjon om.
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

VIKTIG INFORMASJON VED KJØP AV BYGG FRA REDSKAPSBODEN.

Fundament:

Et fundament er et fast underlag som et bygg plasseres på. Et fundament kan bestå av flere forskjellige ting; Leca blokker, en betong såle, platting i tre eller lignende.
Det vi sier i forhold til våre enkle hage-hus/anneks, boder og lysthus, er at bygget skal plasseres på et underlag som er stabilt og avrettet. Bygget må ikke stå i fukt selv om alle bære-stokker er av trykkimpregnerte materialer. Fundamentet du lager bør derfor bygges litt opp fra bakkeplan, så du enten får god lufting under fundamentet så fukt tørker, eller at bygget er plassert på en måte slik at vann og fukt renner bort fra bygget.

Mottagelse av bygget:

Det er viktig at du avtaler frakt på forhånd med en av oss i Redskapsboden.no.
Dette for at lossing skal gå så raskt og sikkert som mulig til din adresse. Avtal dette med kundeservice i redskapsboden.no AS 37179717 eller på post@redskapsboden.no.

Når pakken kommer, er det viktig at du setter den på et rett og beskyttet underlag slik at du unngår skader. Dette for at ikke deler skal falle av pakken når du åpner emballasjen.
Dette er også nyttig om du skal frakte varene videre med løfteredskap. PS: HUSK OG SE ETTER SKADER PÅ PAKKEN NÅR DENNE LEVERES/ ELLER HENTES PÅ TERMINAL DA DETTE MÅ REGISTRERES UNDER SELVE LEVERINGEN FOR Å FÅ DEKKET SKADEOMKOSTNINGER.

Lagring:

Du kan fint lagre pakken ute eller inne, men bruk en ekstra presenning så ikke fukt kan trekke inn i treverket. Sjekk at emballasjen er hel og tett før lagring. Blir pakken utsatt for fukt vil bygget bli ødelagt, og det vil ikke kunne monteres da materialene vil kunne vri seg når de tørker.

Bruk deretter presenning og teip rundt pakken for sikker lagring av ditt nye bygg. Sørg også for at det ikke ligger rett på bakken.

Montering:

Det er to type byggeteknikker vi har i redskapsboden.no. Det ene er modul/elementbygg og det andre er laftebygg.

Laft:

Lafteteknikken er i prinsippet som å bygge med legoklosser. Man legger stokk på stokk ned i et spor som er ferdig frest fra fabrikken. Alle hjørner på et laftet bygg kalles knuter eller garpen/garpa.
Dette er meget enkel byggeteknikk som har vært brukt i Norge i flere hundre år.

Element/modul:

Element/modulbygg er vegger som kommer ferdig bygd fra fabrikken. Man løfter et veggelement mot et annet element for så og skru disse to sammen til hele bygget er ferdig montert.
Under montering er det meget viktig at du først går nøye igjennom tegningene for og få en forståelse av hvordan ditt nye bygg skal monteres. Dobbeltsjekk også nøye om du har riktig tegning for det bygget du har kjøpt. ( I enkelte tilfeller har manualen et annet navn enn bygget du har bestilt). Skulle det ikke følge med tegninger eller det er kommet feil tegning, kan du gå inn på www.redskapsboden.no og videre inn til det aktuelle produktet du har kjøpt, for så og laste ned tegningene. Det kan oppleves enklere og gå igjennom tegningene på en datamaskin kontra papir, da du kan zoome inn på detaljer under studeringen av tegningene.

Når du har kommet til neste steg som er selve monteringen, trenger du en stor presenning. På denne kan du sortere ut alle delene som er i pakken. Dette gjør monteringsjobben enklere. Legg plankene i de hauger de hører til utover presenningen før du begynner selve monteringen. På vår fabrikk fungerer det slik at det du skal begynne med det som ligger nederst i pakken. Grunnen til dette er at bære-stokkene er kraftigst, og det er de som stabiliserer pakken under transporten. Det er også de som blir produsert først i fabrikklokalet. Deretter følger videre produksjon oppover i pakken. Alle bord/elementer i pakken vil du også finne i plukklisten i brukermanualen, slik at du hele tiden kan vite hvor de enkelte delene skal monteres. Plukklisten vil også vise deg tekniske data som lengder, bredder og tykkelser på de forskjellige bord/deler. Er du i tvil, ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

Når du har montert en grillhytte eller et grillhus, er det viktig å silikonere vinduene.

Når et bygg er satt opp, skal det behandles utvendig og innvendig. Vent med dette til bygget er montert ferdig.

Hva trenger du utenom bygget fra Redskapsboden.no AS:

Det du trenger utenom er alt som skal til for å lage et fundament; planker, sement, stolpesko, Leca blokker etc. avhengig av type fundament.

Til selve monteringen trenger du:

1: Vater
2: Hammer
3: Snor
4: Elektrisk skrudrill med diverse skrusett og bor
5: Søppelsekker
6: Fugepistol
7: Ku jern/brekk jern
8: Maling/beis/olje for å behandle bygget etter ferdig oppsett.
PS: dette er meget viktig så ikke vær og vind ødelegger materialene på sikt.

Slutt prosess:

Takshingel:
Husk å fjerne plastfolien på baksiden av folien før den monteres.
Dersom ditt bygg skal plasseres på et værutsatt sted er det viktig å feste shingelen godt. Det kan være du trenger å skaffe lengre stifter enn de som følger med i pakken.

Når du skal legge takshingel er det lurt og legge den første remsen nederst med flippene oppover. Dette for at du skal få en fin og skarp kant nederst mot vannbordet. Når du så skal begynne på remse to legger du flippene nedover på toppen av den første raden. Rad 3 skal du så legge i overkant med en overlapp på ca. 10cm over rad 2. Husk å forskyve platene/takshingelen så du får et mønster oppover når du legger. Det er viktig at ingen av strekene på takshingelen kommer over hverandre, da dette vil kunne føre til vann gjennomtrenging. (Se illustrasjon under)

Rad 3
Rad 1 og 2

Skulle du ha spørsmål underveis er det bare og ta kontakt med oss i Redskapsboden da vi har kyndige montører som også kan svare på tekniske spørsmål.

VI ØNSKER DEG LYKKE TIL MED DITT NYE BYGG FRA REDSKAPSBODEN.NO AS 

Del