Vinterhager

HVORFOR VELGE OSS?
 
VI LEVERER VINTERHAGER HVOR ALLE VÅRE KOMPONENTER ER CE REGISTRERTE TIL PROFF- OG FOR DET PRIVATE MARKEDET. VI  SKREDDERSYR ETTER KUNDENS ØNSKE OG BEHOV. ALLE VINTERHAGER BLIR SNØBEREGNET ETTER HVILKEN KOMMUNE DU BOR I DA ALLE KOMMUNER I NORGE HAR VARIERENDE SNØSONER. Alle våre PVC vinterhager blir kalkulert etter kravene Tec 10 i forhold til snølast.
 BESØK VÅR AVDELING WWW.NORDISKVINTERHAGE.NO HER VIL DU FINNE MER SPESIFIK INFO OM VÅRE VINTERHAGER OG DENS MULIGHETER.

NORDISKVINTERHAGE.NO NORGES LEDENE PÅ VINTERHAGER I NORGE. 

Drivhus 

Vi skreddersyr alle vinterhageløsninger du måtte ønske, dette er et drivhus vi lagde for en kunde i Kristiansand.

Les mer

Sol stua

Det er en kunde i Tyrkia som bestilte en solstue/vinterhage som fungerer som en helårsvinterhage som også passer i Skandinaviske forhold.

Les mer

Stuen

Flotte hagestuer i høy kvalitet. Ta kontakt med oss i dag for tilbud 

Les mer

AUDREY LYSTHUS

Alle våre lysthus og hagestuer i PVC har en eksepsjonell god kvalitet og er for helårsbruk. Vi anbefaler alle som har anledning til å komme til vår butikk i Vennesla for å se disse live.

Les mer

Olivia Lysthus

Mange spennende muligheter med dette hagehuset. Et fantastisk ekstra rom som kan nytes hele året. Når kvalitet teller.

Les mer

Diana hagestue

Diana er en fantastisk hagestue. God plass til å innrede med både sofa og langbord. Her kan familien virkelig nyte fellesskap med følelesen av å være ute hele året.

Les mer

Mr Colin 1

Mr. Colin er en fantastisk hagestue som bør sees, og er en favoritt blant våre kunder. Høykvalitets vinterhage i PVC og aluminium til å montere på huset. Vinterhagen er tilnærmet vedlikeholdsfri og gir uterommet og huset en ny dimensjon. En kraftig konstruksjon i en suveren kvalitet du ikke finner noe annet sted.

Les mer

Mr Colin 2

Mr. Colin er en nydelig hagestue som bør sees, og er en favoritt blant våre kunder. Høykvalitets vinterhage i PVC og aluminium til å montere på huset. Vinterhagen er tilnærmet vedlikeholdsfri og gir uterommet og huset en ny dimensjon. En kraftig konstruksjon i en suveren kvalitet du ikke finner noe annet sted.

Les mer

Mr. Colin 3

Et meget poppulær vinterhage i 100% kvalitet.

Vi skreddersyr din vinterhage et ønsket størrelse og design.

Les mer

Daisy

Her kan du nyte kaffen eller stulle og stelle med tomater og agurker. Daisy har mer plass enn man skulletro. Daisy har en solid konstruksjon. Orangeriet kan endres i størrelse, farge og detaljer etter dine ønsker.

Les mer

Modena

Modena tilbyr alle fordelene av en strukturell Orangery i en slående, moderne form som er spesielt egnet til moderne urbane bygninger, for eksempel byhus.

Les mer

Hagestue/ lysthus

En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. 

Les mer

Hagestue/ lysthus

En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. Hos oss er det ingen begrensninger på hva vi kan lage.

Les mer

Frittstående lysthus

Alle våre vinterhager kan brikes hele året og er laget for Scandinaviske forhold. Ta kontakt i dag så vi sammen kan lage den drømme løsning for nettopp din hage.

Les mer

Vinterhage

Vi kan gjøre din drøm virkelig. En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. 

Les mer

HVORFOR VELGE OSS?

1) 100% fornøydgaranti  

2) 10 års garanti på PVC   

3) Levering og monterer i hele skandinavia  

4) Skreddersyr vinterhager etter dine ønsker.  

5) Alle våre hagestuer er for helårs bruk  

6) Alle vinterhager er CE merkede og beregnet for norske forhold. 

Besøk også gjerne vår nye hjemmeside for Vinterhager på www.nordiskvinterhage.no