Skriv en vurdering
Not yet rated Skriv en vurdering
Price
kr 139.000
Eks. Mva: kr 111.200

Beskrivelse


VINTERHAGE ELLER HAGESTUE?

Vi deler hovedsakelig opp i isolert vinterhage eller uisolert hagestue, og reisverk i aluminium eller limtre. 

Vi leverer hagestuer og vinterhager der alt av skyvedører og reisverk blir levert komplett, og i motsetning til de andre løsningene på markedet der man må kappe og bore limtre selv, er dette 100% klart for montering. Gjør drømmen til virkelighet ved å velge en av våre komplette hagestuer eller vinterhager.

Denne frittstående hagestue kommer i størrelsene 12m2 15m2 20m2 24m2 og 30m2. Hagestuene kommer som byggesett og er greie og sette sammen med hjelp av en nabo eller en venn.  Det følger med en forenklet monteringsmanual som viser hvor hver del hører hjemme.  Har du spørsmål vedrørende dette produktet eller andre produkter er det bare og ta kontakt.  Leveringstiden på denne er ca 6 uker

TLF: 37179717 evt post@redskapsboden.no

Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos ?

Ta kontakt med kundeservice på dette nummeret tlf : 37179717 og vi kan ta direkte bestilling via telefonen. Vi er her nettopp for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Redskapsboden.no AS har valgt Klarna og Visa som samarbeidspartner nettopp for at du skal kunne ha flere betalingsalternativer samt at Klarna er en av Nordens største innen nettbetaling. Hos oss er du alltid i trygge hender.


Faktura    Delbetaling    Kjøp nå - betal senere