Monteringsmanual

Skriv en vurdering
Not yet rated Skriv en vurdering
Price
kr 81.250
Eks. Mva: kr 65.000

Tilgjengelige valg

Beskrivelse

ANNEKS DESIGN 01 18,4 M2

Våre funkis anneks er moderne og stilrene og midt i blinken for deg som er glad i funkisstilen. Mange nye hus idag er i funkisstilen, og da passer disse utmerket. Anneks design 01 er et moderne og hyggelig komplementhus til en fornuftig pris. I grunnsettet inngår 16 veggmoduler som kan byttes ut mot valgfritt antall vindus- og dørmoduler aomplasseres der du vil. Under finner du hva som inngår i designeksempelet.

Tilvalgene isolasjonssett ( isolasjon,lister,panel), beslagsett (takrenner etc ) og takpapp kan tilkjøpes og inngår ikke i prisen over. Med tilvalgene til Anneks design 01 får du et komplett og trivelig hagehus du vil ha glede av i mange år, og du får alt levert på en gang. Lurer du på noe hører vi gjerne fra deg.

 

DESIGNEKSEMPEL SOM PÅ BILDET:

1 x grunnsett, Art.nr. 6350 inkl. gavlspisser, tak, gulv og veggmoduler.

Modulvalg:

1 x syvedørsmodul med 3- delt vinduspapir, Art.nr. 5097

3 x vindusmodul 6 x 18, Art.nr. 5088 

10 x veggmodul (inngår i grunnsettet)

Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos ?

Ta kontakt med kundeservice på dette nummeret tlf : 37179717 og vi kan ta direkte bestilling via telefonen. Vi er her nettopp for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Redskapsboden.no AS har valgt Klarna og Visa som samarbeidspartner nettopp for at du skal kunne ha flere betalingsalternativer samt at Klarna er en av Nordens største innen nettbetaling. Hos oss er du alltid i trygge hender.


Faktura    Delbetaling    Kjøp nå - betal senere