Ramme :  100x100mm limt tre
Vegger : 30 mm tykk sideside
Tak :  20 mm tykk panel bord
Gulv :  20 mm tykke gulvbord
Taktekking :  Tak papp
Glass :  5mm klart glass
Dører :  Aluminium skyvedører
Maling :  Belegg av det tyske firmaet REMMERS i maling 
 

Element/modul:

Element/modulbygg er vegger som kommer ferdig bygd fra fabrikken. Man løfter et veggelement mot et annet element for så og skru disse to sammen til hele bygget er ferdig montert.Under montering er det meget viktig at du først går nøye igjennom tegningene for og få en forståelse av hvordan ditt nye bygg skal monteres. Dobbeltsjekk også nøye om du har riktig tegning for det bygget du har kjøpt. ( I enkelte tilfeller har manualen et annet navn enn bygget du har bestilt). Skulle det ikke følge med tegninger eller det er kommet feil tegning, kan du gå inn på www.redskapsboden.no og videre inn til det aktuelle produktet du har kjøpt, for så og laste ned tegningene. Det kan oppleves enklere og gå igjennom tegningene på en datamaskin kontra papir, da du kan zoome inn på detaljer under studeringen av tegningene. 

Skriv en vurdering
Not yet rated Skriv en vurdering
Price
kr 67.000
Eks. Mva: kr 53.600

Beskrivelse


VINTERHAGE ELLER HAGESTUE?

Vi deler hovedsakelig opp i isolert vinterhage eller uisolert hagestue, og reisverk i aluminium eller limtre. 

Vi leverer hagestuer og vinterhager der alt av skyvedører og reisverk blir levert komplett, og i motsetning til de andre løsningene på markedet der man må kappe og bore limtre selv, er dette 100% klart for montering. Gjør drømmen til virkelighet ved å velge en av våre komplette hagestuer eller vinterhager.

Denne frittstående hagestue kommer i størrelsene 12m2 15m2 20m2 24m2 og 30m2. Hagestuene kommer som byggesett og er greie og sette sammen med hjelp av en nabo eller en venn.  Det følger med en forenklet monteringsmanual som viser hvor hver del hører hjemme.  Har du spørsmål vedrørende dette produktet eller andre produkter er det bare og ta kontakt.  Leveringstiden på denne er ca 6 uker

TLF: 37179717 evt post@redskapsboden.no

Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos ?

Ta kontakt med kundeservice på dette nummeret tlf : 37179717 og vi kan ta direkte bestilling via telefonen. Vi er her nettopp for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Redskapsboden.no AS har valgt Klarna og Visa som samarbeidspartner nettopp for at du skal kunne ha flere betalingsalternativer samt at Klarna er en av Nordens største innen nettbetaling. Hos oss er du alltid i trygge hender.


Faktura    Delbetaling    Kjøp nå - betal senere