Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks

Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks
Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks

 

 • Grunnareal 14,4 m2
 • Gulvareal 9,2 m2 og hems 4,7 m2
 • Dimensjon 290x380+100 cm
 • Mønehøyde   ca. 337 cm
 • Fremstilt av nordisk grantre
 • 40 mm veggtykkelse
 • 18 mm loft- og gulvbord
 • 45x70 mm impregnerte sokkeltømmer
 • 1200x1955 mm dobbelt dør med glass og sylinderlås
 • 2 stk. 765x990 mm vinduer
 • Enkle glass
 • Leveres ubehandlet
 • Frakt tilkommer alle store produkter
 • Pakkens størrelse 480x108x73 cm og vekt 1106kg

 

Monteringsmanual

Vi frakter til HELE Norge

Pga. at Norge har så forskjellig topografi og spredt bosetning kan vi ikke operere med samme frakt til alle. Under har vi skrevet inn fraktpriser til terminaler lang kysten, men vi leverer selvfølgelig i hele innlandet også.
Vi kan også tilby frakt hjem til deg. Per tiden kan denne ikke beregnes automatisk, så vi må sjekke dette manuelt for deg.
Ta kontakt med oss for nøyaktig fraktpris.

Usikker på hvilken terminal som er nærmest? Klikk her

Fraktpriser til Norlines terminal:

Kristiansand - Fraktfritt

Terminaler sone 1 - 1000 kr

 • Drammen
 • Egersund
 • Larvik
 • Lyngdal
 • Oslo
 • Sandnes

Terminaler sone 2 – 2000 kr

 • Bergen
 • Fredrikstad
 • Haugesund

Terminaler sone 3 – 3000 kr

 • Terminaler med postnummer +6000

Ta kontakt med oss vis du lurer på noe. post@redskapsboden.no eller ring oss på Tlf 37179717

VIKTIG INFORMASJON VED KJØP AV BYGG FRA REDSKAPSBODEN.

Fundament:

Et fundament er et fast underlag som et bygg plasseres på. Et fundament kan bestå av flere forskjellige ting; Leca blokker, en betong såle, platting i tre eller lignende. Det vi sier i forhold til våre enkle hage-hus/anneks, boder og lysthus, er at bygget skal plasseres på et underlag som er stabilt og avrettet. Bygget må ikke stå i fukt selv om alle bære-stokker er av trykkimpregnerte materialer. Fundamentet du lager bør derfor bygges litt opp fra bakkeplan, så du enten får god lufting under fundamentet så fukt tørker, eller at bygget er plassert på en måte slik at vann og fukt renner bort fra bygget.

Mottagelse av bygget:

Det er viktig at du avtaler frakt på forhånd med en av oss i Redskapsboden.no. Dette for at lossing skal gå så raskt og sikkert som mulig til din adresse. Avtal dette med kundeservice i redskapsboden.no AS 37179717 eller på post@redskapsboden.no.

Når pakken kommer, er det viktig at du setter den på et rett og beskyttet underlag slik at du unngår skader. Dette for at ikke deler skal falle av pakken når du åpner emballasjen. Dette er også nyttig om du skal frakte varene videre med løfteredskap.
PS: HUSK OG SE ETTER SKADER PÅ PAKKEN NÅR DENNE LEVERES/ ELLER HENTES PÅ TERMINAL. DA DETTE MÅ REGISTRERES UNDER SELVE LEVERINGEN FOR Å FÅ DEKKET SKADEOMKOSTNINGER.

Lagring:

Du kan fint lagre pakken ute eller inne, men bruk en ekstra presenning så ikke fukt kan trekke inn i treverket. Sjekk at emballasjen er hel og tett før lagring. Blir pakken utsatt for fukt vil bygget bli ødelagt, og det vil ikke kunne monteres da materialene vil kunne vri seg når de tørker. Bruk deretter presenning og teip rundt pakken for sikker lagring av ditt nye bygg. Sørg også for at det ikke ligger rett på bakken.

Montering:

Det er to type byggeteknikker vi har i redskapsboden.no. Det ene er modul/elementbygg og det andre er laftebygg.

Laft:

Lafteteknikken er i prinsippet som å bygge med legoklosser. Man legger stokk på stokk ned i et spor som er ferdig frest fra fabrikken. Alle hjørner på et laftet bygg kalles knuter eller garpen/garpa. Dette er meget enkel byggeteknikk som har vært brukt i Norge i flere hundre år.

Element/modul:

Element/modulbygg er vegger som kommer ferdig bygd fra fabrikken. Man løfter et veggelement mot et annet element for så og skru disse to sammen til hele bygget er ferdig montert.
Under montering er det meget viktig at du først går nøye igjennom tegningene for og få en forståelse av hvordan ditt nye bygg skal monteres. Dobbeltsjekk også nøye om du har riktig tegning for det bygget du har kjøpt. ( I enkelte tilfeller har manualen et annet navn enn bygget du har bestilt). Skulle det ikke følge med tegninger eller det er kommet feil tegning, kan du gå inn på www.redskapsboden.no og videre inn til det aktuelle produktet du har kjøpt, for så og laste ned tegningene. Det kan oppleves enklere og gå igjennom tegningene på en datamaskin kontra papir, da du kan zoome inn på detaljer under studeringen av tegningene.

Når du har kommet til neste steg som er selve monteringen, trenger du en stor presenning. På denne kan du sortere ut alle delene som er i pakken. Dette gjør monteringsjobben enklere. Legg plankene i de hauger de hører til utover presenningen før du begynner selve monteringen. På vår fabrikk fungerer det slik at det du skal begynne med det som ligger nederst i pakken. Grunnen til dette er at bære-stokkene er kraftigst, og det er de som stabiliserer pakken under transporten. Det er også de som blir produsert først i fabrikklokalet. Deretter følger videre produksjon oppover i pakken. Alle bord/elementer i pakken vil du også finne i plukklisten i brukermanualen, slik at du hele tiden kan vite hvor de enkelte delene skal monteres. Plukklisten vil også vise deg tekniske data som lengder, bredder og tykkelser på de forskjellige bord/deler. Er du i tvil, ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

Når du har montert en grillhytte eller et grillhus, er det viktig å silikonere vinduene.

Når et bygg er satt opp, skal det behandles utvendig og innvendig. Vent med dette til bygget er montert ferdig.

Hva trenger du utenom bygget fra Redskapsboden.no AS:

Det du trenger utenom er alt som skal til for å lage et fundament; planker, sement, stolpesko, Leca blokker etc. avhengig av type fundament.

Til selve monteringen trenger du:

1: Vater
2: Hammer
3: Snor
4: Elektrisk skrudrill med diverse skrusett og bor
5: Søppelsekker
6: Fugepistol
7: Ku jern/brekk jern
8: Maling/beis/olje for å behandle bygget etter ferdig oppsett.
PS: dette er meget viktig saå ikke vær og vind ødelegger materialene på sikt

Slutt prosess:

Takshingel:
Husk å fjerne plastfolien på baksiden av folien før den monteres.
Dersom ditt bygg skal plasseres på et værutsatt sted er det viktig å feste shingelen godt. Det kan være du trenger å skaffe lengre stifter enn de som følger med i pakken.

Når du skal legge takshingel er det lurt og legge den første remsen nederst med flippene oppover. Dette for at du skal få en fin og skarp kant nederst mot vannbordet. Når du så skal begynne på remse to legger du flippene nedover på toppen av den første raden. Rad 3 skal du så legge i overkant med en overlapp på ca. 10cm over rad 2. Husk å forskyve platene/takshingelen så du får et mønster oppover når du legger. Det er viktig at ingen av strekene på takshingelen kommer over hverandre, da dette vil kunne føre til vanngjennomtrenging.

Skulle du ha spørsmål underveis er det bare og ta kontakt med oss i Redskapsboden da vi har kyndige montører som også kan svare på tekniske spørsmål.

VI ØNSKER DEG LYKKE TIL MED DITT NYE BYGG FRA REDSKAPSBODEN.NO AS 

Skriv omtale
Not yet rated Skriv omtale
Pris:
kr 42 500 kr 39 500

Alternativer:

* Shingel:

Frakt til Norlines terminal:

Gjelder ikke lekehus og skur...

Birgitte 9,2 + 4,7 m2 anneks

Birgitte er et elegant moderne anneks med hems. Her får du får alt du trenger i et lite praktisk hus. Overnattingsgjestene kan kose seg, tenåringene kan ha et egetsted å være med venner. Eller hva med et morsomt lekehus til barna? Litt ekstra oppbevaringsmuligheter for sommermøblene på vinteren er jo heller ikke å forakte. Mulighetene er mange med Birgitte anneks. Hun er bygget i 40 mm bjelketykkelse, og er et solid hagehus du vil ha glede av i mange år.

Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos ?

Ta kontakt med kundeservice på dette nummeret tlf : 37179717 og vi kan ta direkte bestilling via telefonen. Vi er her nettopp for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Redskapsboden.no AS har valgt Klarna og Visa som samarbeidspartner nettopp for at du skal kunne ha flere betalingsalternativer samt at Klarna er en av Nordens største innen nettbetaling. Hos oss er du alltid i trygge hender.


Faktura    Delbetaling    Kjøp nå - betal senere         

PS! Husk og bli vår Facebook ved og like vår side under