Grillhytter

Hvorfor kjøpe grillhytte hos Redskapsboden?


Våre grillhytter produseres i førstesortert gran i ypperste kvalitet, og er utviklet for å takle nordisk klima. Dette gir deg god og lun varme selv på kalde vinterdager.
Alle våre grillhytter er en koselig og sosialt samlingsplass hvor man kan nyte grillmat hele året. Opplev den unike atmosfæren med grillen i sentrum som gir deg både mat og varme i en lun “tømmerhytte”. Her har du kjøkkenet rett foran deg, med mulighet for å kunne grille både sommer og vinter. Ta kontakt med oss i dag vis du har spørsmål vedrørende vår grillhytter. Vi garanterer kvalitets Grillhytter til konkurransedyktige priser og rask levering. Vi har til en hver tid inne mange hytter på lager i Norge. Ta kontakt med oss om din neste grillhytte løsning. 

DOBBEL GRILLHYTTE 9,2 X 9,2 M2

Sjekk ut vår dobbel Grill hytte på hele 9,2 m2 koblet med enda en grillhytte på 9,2 m2!
Hvis du leter etter en allsidig plass for grilling og kos med en avkoblings følelse sammtidig kan dette være noe for deg.

LES MER!

GRILLHYTTE 9,2 M2 med tilbygg

En koselig sekskantet grillhytte med et lite tilbygg. Her er det  god plass til familie og venner, barn som ikke kan sitte stille eller som vil sove litt før de voksne. Tenk å sovne til knitring fra bålet og voksne som småprater. I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke.

LES MER!

GRILLHYTTE 16,5 M2

En fantastisk åttekantet grillhytte med et lite tilbygg! Her er det god plass til store lag og foreninger, familie og venner, barn som ikke kan sitte stille eller som vil sove litt før de voksne. Tenk å sovne til knitring fra bålet og voksne som småprater.

LES MER!

GRILLHYTTE 6,9 M2

En koselig, liten åttekantet grillhytte om det mangler litt på plassen. I en grillhytte kan familien eller en liten gruppe venner samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke.

LES MER!

DOBBELGRILLHYTTE 16,5 X 16,5 M2

Sjekk ut vår dobbel Grill hytte på hele 16,5 m2 koblet med enda en grillhytte på 16,5 m2!
Hvis du leter etter en allsidig plass for grilling og kos med en avkoblings følelse sammtidig kan dette være noe for deg.

LES MER!

GRILLHYTTE 9,2 M2

En koselig sekskantet grillhytte med god plass til familie og venner. I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke. Våre grillhytter er laget i høykvalitets nordisk gran, og veggene består av avrundet tømmer med dimensjonene 45x145 mm.

LES MER!

GRILLHYTTE 14,9 M2

En koselig åttekantet grillhytte med god plass til familie og venner. I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke. Våre grillhytter er laget i høykvalitets nordisk gran, og veggene består av avrundet tømmer med dimensjonene 45x145 mm.

LES MER!

GRILLHYTTE 25 M2

Grillhytte på hele 25 m2! Dette er den mest fantastiske grillhytta du kan tenke deg. Kjempegod plass og ekstremt god kvalitet og godt håndtverk. I denne grillhytta innbys det til sammenkomster av alle slag for familie, venner eller kollegaer. Hva med å organisere slektstreff eller julebord med jobben i denne fantastiske grillhytta?

LES MER!

Grillhytte 9,2 M2 med vipp

En koselig sekskantet grillhytte med god plass til familie, venner, barnehager, lag og foreninger. I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke. Våre grillhytter er laget i høykvalitets nordisk gran, og veggene består av avrundet tømmer med dimensjonene 45x145 mm.

LES MER!

BADSTUHYTTE 9,2 M2 MED OMKLEDNINGSROM

Badstuhytta fra Redskapsboden.no på 9,2 m2 er laget av finsk gran og leveres med et praktisk omkledningsrom. Gulvet leveres i heltre og det er benker langs veggen til venstre i omkledningsrommet. I selve badstuen er det benker på to nivåer som sørger for maksimal plassutnyttelse

LES MER!

GRILLHYTTE 16,5 M2 MED SAUNATILBYGG/BADSTU

En fantastisk åttekantet grillhytte med et lite saunatilbygg på 4,3 m2! Her får du to i ett med den flotte grillhytta, samt et eget saunarom! Ovn til sauna medfølger ikke, flere ulike varianter kan velges. Spør oss om tilbud.  I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke

LES MER!

GRILLHYTTE 16,5 M2 MED SAUNAROM/BADSTU

En fantastisk åttekantet grillhytte med et lite saunarom! Her får du to i ett med den flotte grillhytta, samt et eget saunarom! Ovn til sauna medfølger ikke, flere ulike varianter kan velges. Spør oss om tilbud.  I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke

LES MER!

Grillhus 9,2 M2

Et nydelig høykvalitets åttekantet grillhus på med god plass til familie og venner. De store doble vinduene og dobbeltdørene slipper lys og natur inn, slik at opplevelsen blir enda bedre. I et grillhus kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke.

LES MER!

Grillhus 14,9 M2

Et nydelig høykvalitets åttekantet grillhus på med god plass til familie og venner. De store doble vinduene og dobbeltdørene slipper lys og natur inn, slik at opplevelsen blir enda bedre. I et grillhus kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke.

LES MER!

GRILLHUS 16,5 M2

Et koselig åttekantet grillhus med god plass til familie og venner. De store doble vinduene og dobbeltdørene slipper lys og natur inn, slik at opplevelsen blir enda bedre. I et grillhus kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke. Våre grillhus er laget i høykvalitets nordisk gran, og veggene består av avrundet tømmer med dimensjonene 45x145 mm.

LES MER!

Lysthus Havglimt

Hvglimt er et koselig og veldig populært lysthus på 10m2 med lekre detaljer. Et lysthus som havglimt gjør hagen enda vakrere og innbyr til nytelse og hygge.De store vinduene slipper inn mye lys, og gjør Havglimt til et lysthus du virkelig vil nyte

LES MER!

KVALITETS GRILLHYTTER LAGET FOR DET NORSKE FOLK.

Grillhytter innbyr til koselige samvær hele året, og blir mer og mer populært. Vi stoler ikke lenger på været i Norge, og vil sikre oss koselige stunder med grilling hele året. En grillhytte gir en helt spesiell atmosfære når venner og familie samles for å snakke, spise og drikke sammen. Vi kan varmt anbefale grillhyttene under. Eller hva med et grillhus, der du får en følelse av å sitte ute i naturen på grunn av de store vinduene. Alle grillhyttene bygger du selv på en dag eller to sammen med en venn..