SALTAK HAGESTUER

Ved og klikke på bilde over vil du få opp en rekke forskjellige valg av bygg med taktype saltak. Vis du vet dette er det beste designet for ditt hus velger du dette. Er du usikker på hva som passer best på din bolig er det bare og ta kontakt med oss. Vi er her for og hjelpe.

Les mer

PULTAK LØSNINGER

Pultak er et tak som passer de fleste hus i norges land da dette er et flatt tak som på en enkel måte kan festes rett på veggen. Denne tak typen trenger lavere høyde på eksisterende husvegg for og kunne brukes en saltak. Har du spørsmål er det bare og ta kontakt med oss.

Les mer

INSPIRASJONS LØSNINGER

Her har vi satt sammen en del bilder som viser forskjellige løsninger på noen av jobbene som er utført. De fleste av disse prosjektene er hagestuer som er skreddersydd etter kundenes ønsker og behov. Se noen av jobbene på linken under. 

Les mer

SE VÅRE PRODUKTER

Se alle vare forskjellige løsninger på limtrehagestuer her. Vi har et stort utvalg av hagestuer i Limtre som kommer i forskjellige utgaver. Noen er ferdig løsninger hva du enkelt kan velge ferdig prodserte størrelser eller vi kan skreddersy din  hagestue løsning som passer ditt hus.

Les mer

SOLO ENKELGLASSYSTEM

Solo enkelglassystem till inglasad altan, veranda eller balkong för användande vår, sommar och höst. Systemet består av aluminium-glas partier. Skjutfönster, skjutdörrar eller olika fasta partier, kombineras till önskad funktion och utseende. Fyllningen består av 4 mm glas alternativt annan täckande fyllning.

Les mer

TWIN ISOLERGLASSYSTEM

Twin isolerglassystem ger dig en mysig vinterträdgård. Systemet består av isolerade aluminium-glas partier. I luckan ligger därmed profilens yttersida avskärmad mot profilens innersida med hjälp av isolerplaststeg, vilket benämns som profiler med bruten köldbrygga. ISOLERTE SYSTEMER VIL SNART VÆRE PÅ PLASS.

Les mer

LIMTRE INFO

Måltilpassede limtrestuer
Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och taklutning väljs därför fritt. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål. 

INFO KOMMER