Tilbakemeldinger fra tidligere kunder

TAKKER FOR VELDIG MANGE HYGGELIGE TILBAKEMELDINGER. FLERE VIL BLI LAGT UT I TIDEN SOM KOMMER.

Hei!

Vi fikk satt opp et koselig lysthus (Ingrid) fra dere i fjor på sensommeren, og er kjempefornøyd med det! Sender deg her et par bilder så du kan se det ferdige resultatet!

Vennlig hilsen en fornøyd kunde

Inger Lise på Tranby i Lier

Hytta ved Billingen ble komplett med et topp lysthus mot sjøen. Vi har fått topp og rask service av trivelige konsulenter ved Redskapsboden.

Vi storkoser oss i lysthuset som har god plass til liten og stor. God sommer tilbake fra oss som skal nyte mange gode stunder ved Billingen.

Toril K. Repseth Snipen

Hvis du ønsker å kjøpe et anneks eller lite hus, ville jeg absolutt anbefale Redskapsboden. De er veldig raske til å svare på spørsmål, hjelpsomme med sine råd, og de har nå levert min Trinity anneks nøyaktig når de sa de ville. Neste måned vil jeg laste opp noen bilder av bygge anneks, men for nå kan jeg ikke anbefale Redskapsboden nok, de har vært flott å jobbe med.Etter å kjøpe og bygge to Trinity anneks denne sommeren, kan jeg nå si at de er utrolig verdi for pengene. Byggeprosessen var ganske enkelt, og vegger og vinduer / dører passer sammen raskt og smart. Det tok c.2 dager å bygge hver enkelt (før du arbeider på innsiden), og jeg tror at for prisen de koster, kan du ikke be om mer. I løpet av bygningen var i kontakt med Redskapsboden for hjelp og råd, og de var fantastisk gjennom hele prosessen.
Vi har nå brukt vår Trinty anneks daglig i 4 måneder som anneks for vår Hundehotell, og har vært veldig imponert over bygninger, og har hatt mange komplimenter om stilen på dem. De tillater mye naturlig lys som er flott, og er også en fin og koselig størrelse. Hvis noen har noen spørsmål om disse Trinity anneks, bare ta kontakt :)

Owen Robson, Fjord og Fjell Hundehotell

Hei Mari, så har jeg endelig en PC som fungerer igjen, og oversender bilder som avtalt. Det som gjenstår er pussing av "grunnmur", men det får vente til neste år.

Vil samtidig takke for utmerket service og tålmodighet til spørsmål jeg har kommet med under prosessen. Det kunne ikke vært bedre!

Ha en fortsatt god helg, og tusen takk ennå en gang.

Mvh
Bjørn Hansen

Vidunderlige. Flotte og praktiske bygg, som lyser opp tunet/ hagen! Og ikke minst en fair pris ;)

Hildegunn

Det er veldig bra,vi er veldig fornøyde,vi har Magrtthe i fra dere,det er bare å anbefale :))

Svein Bærø

Superbra service, rask levering og gid oppfølging har sikret årets gave!

Lekestue snart på plass og minstemann har julestjerner i øynene... Anbefales!

Erik Mostert

Hei,Mari !

Jeg har mange unskyldninger og forklaringer, men ingen som forsvarer at jeg i ren høflighet burde ha skrevet til dere før og takket for rask og grei levering !

Jeg vil derfor med dette si at vi er veldig fornøyde med både Yrsa og den servicen vi har fått. Vi støpte en platting først og da var det bare en fryd å sette opp boden. Med det gode høstværet vi har hatt i Oslo i år,  fikk vi god anledning til å få opp boden og nå står den ferdigbeiset og klar til bruk !

Takk for hjelpen, og takk for god handel !

Mange hilsner fra Geir Hermansen

Hei Mari,

Leveringen gikk fint!

Vi fikk levert boden med kranbil forrige torsdag, og det var veldig greit. Det er nok mulig at vi må vente til våren med å sette den opp, så jeg får ikke gitt deg tilbakemelding på hvordan det har vært å sette opp boden før da. For øvrig han handelen så langt vært en positiv opplevelse, både å finne frem på web-sidene deres og foreta bestillingen, samt din oppfølging etterpå!

Tusen takk for all hjelp!

Best regards

Øystein Solberg

Jeg ikke bare liker endel av deres produkter- noen simpelthen elsker jeg! Jeg har drømt og drømt om ett lysthus av ett eller annet slag i hagen i lang tid- men aldri funnet noe jeg har likt godt nok. Dere har opptil flere jeg virkelig liker. 
Jeg anbefaler dere gjerne til alle på min vei- da jeg også har prøvd ett av deres produkter hos bekjente som har en grillhytte i hagen fra dere! :) 
Ett sterkt ønske i min hage! :) 

Mvh Tonje

Dere har eit stort utvalg av produkter for alle. Kjempe bra. Kan anbefale dere å ta turen til Seljord og Dyskuen neste år, vis dere ikkje er der fra før. Det er Norges største Landbruksmesse. I løpe av ei helg er det innom ca. 80 000 personer. Utstilling av alt fra pølser til gjenbruk. I år var det bare to utstillere av deres sjanger. Anbefales på det sterkeste, lykke til med salg :)

Synest redskapsboden.no er veldig bra. Eg kikker ofte innom og bare drømmer meg bort, er så masse kjekt der. ( har ønsket meg lysthus i mangen år) Synest også at det er noko ekstra med alt på redskapsboden virker mer eksklusivtog finere enn andre boder/annekser fra andre leverandører. Kunne absolutt anbefalt siden til andre:)

mvh 

Ingvild

Dette er en side jeg mer en gjerne vil anbefale til andre:)

mvh Lene

Fantastiske produkter!! Elsker lekehusene :)

mvh Signe Lill

Produktene dere har er helt topp, jeg for min del synes det ikke mangler noe, anbefaler dere til andre.

mvh Beathe

Ikke så lenge siden jeg oppdaget nettsiden deres. Er ofte innom å drømmer meg litt bort i alt som ville tatt seg godt ut her hos meg. For å si det sånn, det er det meste :) Har anbefalt dere til flere og vet at i hvert fall 1 kommer til å handle. De må bare bli enige seg imellom om hvem.

mvh Cecilie

Mange fine redskapsboder,lysthus dere har,og hadde lommeboka vært tjukkere så hadde nok et slikt stått i hagen::))

Inger

ÅÅÅÅÅÅÅåååååååå jeg vil ha et slik dukkehus til barnebarna!!!! Veldig søte redskapsbuer!

Mvh Anne

Supre priser på fantastiske løsninger! Stå på videre.

Marte

vi er ikke helt ferdige på tomta vår enda, har litt opprydning og graving igjen, så skal vi kikke etter både anneks, redskapsbod og lekehus til barna hos dere! Så utrulig mye fint!!

Tanja.

Ja! 
Mine foreldre har kjøpt akkurat denne hytten, og de forteller om en super handel!!
Denne lekehytten er nyydelig!!

Katrine

Aldeles hyggelig å få tilbud fra dere, raskt å ikke ille i pris, å trivelig mailer som virket som om dere tar vær eneste kunde på alvor :) ha en fin dag :)

Agnes

Er stadig inne på siden deres.SÅ masse fint!!! Ønsker meg en hagestua...hvem vet?Plutselig en dag.....Har 3 små jenter(barnebarn) som ønsker seg leikestue i Hagen hos farmor og farfar:-)))

mvh

Sissel

Kjempefine produkter dere har. Kunne ha tenkt meg en slik, Jeg har delt den videre på facebook, slik at minne venner kan få se deres fine produkter,

mvh Gunn

Tilbakemeldinger

Vi kjøpte Amalie 15,9m2 anneks. Vi ble møtt av god service og oppfølging. Pakke ble levert ihht. Avtale. Minus med dette byggesettet er at ikke alle deler er merket, eks. Listverket m.m. Noen deler er også merket på finsk, så måtte bruke Google translate. Alt utvendig materiale, list, plank, vegger m.m burde vært levert med et strøk grunning, i tillegg burde glass vært levert dobbeltsporet selv om anneks ikke er levert. Dette for å unngå kondens på vindusflater. Vi unngikk dette problem meg å montere 2 stk. Varmeovner under vindu. Alt i alt veldig godt fornøyd, 8 av 10 stjerner.

Eirik Ellingsund (10. Apr 2018)

4.5/5

En fantastisk og flott carport du vil også like. Enkel montering som kommer i moduler hvor du enkelt løfter modulene på plass og skrur i sammen. Kan anbefales.

espen Vige (20. Mar 2018)

5/5

Ser veldig fin ut. Håper den kan brukes vinterstid.

Unni Sandberg (24. Oct 2017)

5/5

Bra byggesett og solid materialvalg. Savnet en beskrivelse i manualen i tillegg til bildene. Metallhetta på pipa mot tak burde hatt større overlapp mot tak. To mann setter ikke opp denne på en dag, beregn en hel helg med godt vær. Bør monteres på en platting av trykkimp. matrialer. Anbefaler sterkt å legge en vannbestandig byggfuge mellom vegg-elementer og bunnsville.

Kjell Sollund (24. Oct 2017)

4/5

Dette er et morsomt lekehus, og i knallgod kvalitet!

Ola (11. Jul 2017)

5/5

Et perfekt lysthus på terrassen vår. God service her fra Redskapsboden og jeg kan anbefale redskapsboden til alle mine kjente og ukjente.

Stian (28. Feb 2017)

5/5

Et veldig fint lysthus som virkelig skaper det lille ekstra i vår hage. En fantastisk invistering. Ellers også godt fornøyd med servicen som redskapsboden har gitt oss. Raske tilbakemeldinger og hyggelige annsatte.

Espen (28. Feb 2017)

5/5

Super hytte vi er meget godt fornøyd med. Vil anbefale denne til andre som er på utkikk. Servicen fra Redskapsboden var topp og vi kan trykt anbefale dette firmaet til alle.

Nils Andreassen (28. Feb 2017)

5/5

Etter å kjøpe og bygge to Trinity anneks denne sommeren, kan jeg nå si at de er utrolig verdi for pengene. Byggeprosessen var ganske enkelt, og vegger og vinduer / dører passer sammen raskt og smart. Det tok c.2 dager å bygge hver enkelt (før du arbeider på innsiden), og jeg tror at for prisen de koster, kan du ikke be om mer. I løpet av bygningen jeg var i kontakt med Redskapsboden for hjelp og råd, og de var fantastisk gjennom hele prosessen. Vi har nå brukt vår Trinty anneks daglig i 4 måneder som anneks for vår Hundehotell, og har vært veldig imponert over bygninger, og har hatt mange komplimenter om stilen på dem. De tillater mye naturlig lys inn som er flott, og er også en fin og koselig størrelse. Hvis noen har noen spørsmål om disse Trinity anneks, bare ta kontakt :) Owen Robson, Fjord og Fjell Hundehotell AS

Owen Robson (11. Sep 2015)

5/5

Rå flott, ønsker veldig i min hage

Solveig smedby (11. Sep 2015)

5/5

Vi kjøpte dette lysthuset i fjor og fikk det satt opp av selger. Vi har hatt mangetimer med maling. men du verden hvor koselig det ble. Et smykke på eiendommen som vi vil ha glede av i mange år. Var også fornøyd med service fra selger. Kan anbefales på det varmeste!

Kari (25. Jun 2015)

5/5

Hei igjen. Ville bare si at du må si til dine montører at de har gjort en meget bra jobb med monteringen. Har aldri sett noen som er så nøye med arbeidet sitt. Hyggelige og service innstilte over for kunden. Vi er utrolig fornøyd med "stua" vår og kommer til å anbefale Redskapsboden på det sterkeste. Mvh Geir og Åse

Geir (25. Jun 2015)

5/5

Flott lite rom man kan bruke til så mangt. Alle di små men også viktige tingene mann aldri får tid til med alt som skjer oss og andre. Pausehuset ville jeg kalt det

helge langeland (18. Jun 2014)

5/5

Et fantastisk produkt/hus som vi har fått mye glede av. Anbefales

Samuel (03. Mar 2014)

5/5

VI er kjempefornøyd med vår Chloe! Bruker det som ekstra soverom når vi får gjester og de storkoser seg der:) Takhøyden liker vi spesielt godt. Det gir skikkelig god romfølelse. Vi vurderte Claudia først som vist nok er store søster men hadde ikke behov for den ekstra plassen. Lykke til Anbefales :) Takker for fantastisk service og hontering av levering :)

Arnold (27. Feb 2014)

5/5