Bahamas 

 

Hos oss kan drømmen om et lysthus, et fristed, bli virkelig. Et lysthus i hagen gjør den til et samlingspunkt hele året. Store vinduspartier slipper både lys og natur inn, og skaper en unik atmosfære der du kan nyte. Og drømme. Ditt eget sted midt i naturen. Et sted for avslapning eller sosiale samvær. Et lysthus passer like godt i hagen hjemme, som på hytta. Et lysthus ved sjøen der du kan nyte utsikt, vær og natur. Eller på fjellet, der du kan sitte lunt og godt og observere de skiftende årstidene. Lysthuset kan brukes som grillhytte eller hjemmekontor. Kanskje drømmer du om ditt eget atelier eller et hobbyrom i det fri? 

 

Det er jo i tiden å trekke seg tilbake fra samfunnets jag og mas, å finne tilbake til det enkle livet. Et lysthus i hagen kan være stedet der du kan bare være. Der du kan hvile og samle krefter. Der du kan trekke deg tilbake når stresset melder seg. Et lysthus kan bli din lille oase. 

 

Bahamas lysthus er i en klasse for seg. Finskprodusert håndtverk utenom det vanlige. Uendelige muligheter både på størrelser, tilvalg og muligheter. Her betaler du for det unike, den beste kvaliteten og de vakreste lysthus. 

 

Det er 6-8 ukers leveringstid på Bahamas lysthus, da de produseres spesielt for deg etter dine ønsker. Slik at du kan få det du ønsker og drømmer om.