Lysthus

Ditt Lysthus en egen oase midt i hagen..

Et lysthus er lyst og vennelig: De store vinduspartiene i lysthuset slipper både lys og natur inn og skaper en unik atmosfære der du kan nyte. Og drømme. Ditt eget sted midt i naturen. Et lysthus er et sted for avslapning eller sosiale samvær. Et lysthus passer like godt i hagen hjemme, som på hytta. Ved sjøen der du kan nyte utsikt og vær og vind. Eller på fjellet, der du kan sitte lunt og godt og observere de skiftende årstidene. Lysthuset kan brukes som en grillhytte eller et hjemmekontor. Har du en drøm om et lysthus er det bare og ta kontakt. Vi er her for deg.

 

 

Bahamas 

 

Hos oss kan drømmen om et lysthus, et fristed, bli virkelig. Et lysthus i hagen gjør den til et samlingspunkt hele året. Store vinduspartier slipper både lys og natur inn, og skaper en unik atmosfære der du kan nyte. Og drømme. Ditt eget sted midt i naturen. Et sted for avslapning eller sosiale samvær. Et lysthus passer like godt i hagen hjemme, som på hytta. Et lysthus ved sjøen der du kan nyte utsikt, vær og natur. Eller på fjellet, der du kan sitte lunt og godt og observere de skiftende årstidene. Lysthuset kan brukes som grillhytte eller hjemmekontor. Kanskje drømmer du om ditt eget atelier eller et hobbyrom i det fri? 

 

Det er jo i tiden å trekke seg tilbake fra samfunnets jag og mas, å finne tilbake til det enkle livet. Et lysthus i hagen kan være stedet der du kan bare være. Der du kan hvile og samle krefter. Der du kan trekke deg tilbake når stresset melder seg. Et lysthus kan bli din lille oase. 

 

Bahamas lysthus er i en klasse for seg. Finskprodusert håndtverk utenom det vanlige. Uendelige muligheter både på størrelser, tilvalg og muligheter. Her betaler du for det unike, den beste kvaliteten og de vakreste lysthus. 

 

Det er 6-8 ukers leveringstid på Bahamas lysthus, da de produseres spesielt for deg etter dine ønsker. Slik at du kan få det du ønsker og drømmer om.

 

Bahamas 7 lysthus
kr 65 000
Uten MVA: kr 52 000
Bahamas 10 lysthus
kr 79 000
Uten MVA: kr 63 200
Bahamas 15 lysthus
kr 95 200
Uten MVA: kr 76 160
Bahamas 25 lysthus
kr 148 000
Uten MVA: kr 118 400
Bahamas 27 lysthus
kr 169 700
Uten MVA: kr 135 760