Bahamas Lysthus

 

 

 

Design & interiør

Interiør og plan Pavillon 60 drue og Pavillons 7, 10, 15 olika kombinationer. Gjør ditt valg - velg mellom hele eller deler av sammensetningen over.

Klikk her!

 

Arkitektplaner

Arkitektplaner Bahamas/Barbados Pavillon 5 - 100 m2. Løsningene kan settes sammen til større komplekser. Det er ingen begrensninger på hvordan dette kan settes sammen.

Klikk her!

 

Gratis fargevalg

Sett sammen ønsket fargevalg gratis med Bahamas Pavillions Fargesettingsprogram, har du spørsmål vedrerende farger ta kontak med oss i dag.

Klikk her!

 

Lysthus i særklasse

Bahamas 

 

Hos oss kan drømmen om et lysthus, et fristed, bli virkelig. Et lysthus i hagen gjør den til et samlingspunkt hele året. Store vinduspartier slipper både lys og natur inn, og skaper en unik atmosfære der du kan nyte. Og drømme. Ditt eget sted midt i naturen. Et sted for avslapning eller sosiale samvær. Et lysthus passer like godt i hagen hjemme, som på hytta. Et lysthus ved sjøen der du kan nyte utsikt, vær og natur. Eller på fjellet, der du kan sitte lunt og godt og observere de skiftende årstidene. Lysthuset kan brukes som grillhytte eller hjemmekontor. Kanskje drømmer du om ditt eget atelier eller et hobbyrom i det fri? 

 

Det er jo i tiden å trekke seg tilbake fra samfunnets jag og mas, å finne tilbake til det enkle livet. Et lysthus i hagen kan være stedet der du kan bare være. Der du kan hvile og samle krefter. Der du kan trekke deg tilbake når stresset melder seg. Et lysthus kan bli din lille oase. 

 

Bahamas lysthus er i en klasse for seg. Finskprodusert håndtverk utenom det vanlige. Uendelige muligheter både på størrelser, tilvalg og muligheter. Her betaler du for det unike, den beste kvaliteten og de vakreste lysthus. 

 

Det er 6-8 ukers leveringstid på Bahamas lysthus, da de produseres spesielt for deg etter dine ønsker. Slik at du kan få det du ønsker og drømmer om.

 

 

Bahamas 7 lysthus
Bahamas 7 lysthus
Bahamas 7       Det...
kr 65 000
Bahamas 10 lysthus
Bahamas 10 lysthus
Bahamas 10 Dette er eksklusive lysthu...
kr 79 000
Bahamas 15 lysthus
Bahamas 15 lysthus
Bahamas 15 UTSTILLINGMODELLEN SKAL UT...
kr 95 200
Bahamas 27 lysthus
Bahamas 27 lysthus
Bahamas 27   Dette er eksklus...
kr 169 700