Tilbud

Bruk skjema nederst på siden for tilbud av pergola fra oss.

Pergola løsningene for alle hjem

For de som er ute etter et mer moderne verandasystem for sine hjem, har vi nå  den ideelle løsningen med vår nye serie av moderne Sesky-BIO pergolaer. Disse pergolaene er utviklet spesielt med tanke på moderne design og brukervennlighet. Med en av våre pergolaer kan du nyte livet utendørs uansett vær.

Alle våre pergolaer/hagestuer er i høy kvalitet med pulverlakkert aluminiums rammeverk.  Pergolaene leveres i flere farger. Aluminium benyttes for sin styrke og holdbarhet, og fordi det ikke ruster eller krever vedlikehold i særlig grad.

Vi tilpasser din Seesky-BIO pergola etter dine ønsker og behov. Med mange valgmuligheter for vegger og tak, kan du skape det ideelle uteområdet. Systemet kan også leveres med skyvedører i glass på alle sider.

Se eksempelet under, eller klikk på bildet for å komme direkte til produktet.

Bioklimatisk Pergola

Redskapsboden.no presenterer sitt nye og innovative system av bio klimatiske pergolaer, Seesky-BIO. 

Bioklimatiske pergolaer gir intelligent solbeskyttelse, temperaturregulering og beskyttelse mot vær og vind.

Seesky-BIO bioklimatiske pergola tilbyr også et moderne og avant-garde design som kan tilpasses hjem eller bedrift, ideelt for å utvide oppholdsrom.

Man kan kombinere  pergolaen med våre systemer for inngalssing; Habitat Air, Seeglass-Run, Seeglass-One og våre ulike solbeskjermings systemer.

Fordel

Bioklimatiske pergolaer har mange fordeler i forhold til andre typer strukturer:

Solbeskyttelse

Taket er konstruert av justerbare motoriserte lameller som regulerer hvor mye lys som slipper gjennom.

Ventilasjon

Lamellene justeres automatisk for å styre og regulere temperaturen inne i pergolaen.

Beskyttelse mot regn

Når det regner lukkes lamellene automatisk. Vannet samles og transporteres bort fra konstruksjonen via et vannledningssystem.

Hjemmeautomatisering

Sensorer registrerer temperatur, solstråling, fuktighet og vind. Du kan også styre pergolaen fra mobilen via et WiFi adapter.

Se mulighetene

Se de forskjellige løsningene som kan integreres i våre pergolaer. Klikk på videoen på høyre side. En pergola er det perfekte produkt for Norge. Mange tenker nok at dette kun er for sydeligere strøk men her tar du riktig nok veldig feil. Pergolaer er vel egentlig heller ment for det Norske klima en for det syndhavske når vi snakker om en komplett pergola. Her sitter du i ly av vær og vind og kan nyte middagen selv om det regner og blåser som værst ute.

Et perfekt system for utvidelse av oppholdsrom

Seesky-BIO er et pergolasystem som gjør det mulig å øke boarealene uten ytterligere byggearbeid. Seesky-BIO er en perfekt løsning for terrasser, hager, hoteller og restauranter.

Mulige konfigurasjoner

Seesky-BIO kan skreddersys med ulike variasjoner, avhengig av hvor installasjonen skal settes opp. Disse konfigurasjonene kan deles inn i 4 ulike grupper:

FESTET TIL EKSISTERENDE HUSVEGG

Denne pergolaen blir montert til eksisterende husvegg. Konfigurasjonen kan være åpen på begge sider, bare én side, eller helt lukket med vegger.

FRITTSTÅENDE

Perfekt til hagen og terrassen. Med denne løsningen er du beskyttet mot sol og dårlig vær. Denne konfigurasjonen leveres i ulike størrelser.

MELLOM TO BYGG

Ideelt til å skape et rom mellom to eksisterende bygg eller vegger.

DUPLEX

Denne konfigurasjonen tillater forening av to pergolaer. Den er uten søyler i front som kan forstyrre utsikten.  

BELYSNING

Nyt din pergola på kveldstid med LED-belysning. Du kan velge mellom direkte lys eller lyslameller. Belysningen kan programmeres til å settes på og av ved bestemte tidspunkter. Lysstyrke kan også styres via samme fjernkontroll som benyttes for å styre lameller eller andre enheter.

SMART HOME

Ved hjelp av integrert WiFi-adapter kan du kontrollere din pergola og alle funksjonene fra et hvilket som helst sted ved hjelp av mobilen, og gjøre det til en del av ditt hjemmeautomatiseringssystem.

Pergolaen har sensorer for is, snø og fuktighet som styrer automatisk lukking av lamellene. Den har også sensorer som tilpasser lamellene etter vindforhold. Disse funksjonen kan styres ved hjelp av fjernkontroll eller mobil.

Oppvarming, musikk og belysning kan styres på samme måte.