Våre glassrekkverk er dekorative og sikre systemer som sørger for beskyttelse rundt ditt hjem uten å gå på kompromiss med stil og design. Glassrekkverkene fremhever designet og det estetiske ved din bolig. 

Våre glassrekkverk byr på høy motstandskraft og sikkerhet i tillegg til et minimalistisk og estetisk design. Perfekt løsning for terasser, hager, trapper og balkonger.

Tilgjengelige tykkelser: 6+6mm, 8+8 mm, 10+10 mm

Dekorative sikkerhetssystemer som beskytter ditt hjem og fremhever det estetiske.

Bruksområder

_______________

Private balkonger

Glassrekkverk er en perfekt løsning for private balkonger og terasser da de sørger for ubegrenset utsyn uten å ofre sikkerhet som er den viktigste hensikten med produktet. Design og sikkerhet hånd i hånd. 

Restauranter og hotell

SeeGlass PRO er et perfekt supplement for hoteller og restauranter med sine mange mulige bruksområder som balkonger, terasser, fasader og som separator på ulike måter. Glass gir et rent og designmessig fint uttrykk for din restaurant eller hotell. 

Fasader

SeaGlass PRO er et godt alternativ for leilighetskompleks. Glassrekkverk gir et estetisk og minimalistisk uttrykk i moderne nybygg. 

Glassrekkverk for trapper

SeeGlass PRO er et ideelt valg for innendørsbruk, da de kan brukes som glassrekkverk i trapper. Det gir et elegant og vakkert uttrykk i ditt hjem. 

Konfigurasjoner

________

Avhengig av hvilken glassrekkverkmodell du velger  ( U-form eller L-form ), så finnes det 3 ulike konfigurasjoner å velge mellom under hver modell:  

U-formet modell konfigurasjoner

__________

Festet til gulvet ( standard )

Standard overflate installasjon

Nedsenket feste i gulv

For feste nedsenket i underlaget

Festet i siden

For feste i front eller side på balkonger og terasser. 

L-formet modell konfigurasjoner

__________

Festet til gulvet ( standard )

Standard overflate installasjon

Halvt nedsenket feste i gulv

Halveis nedsenket i gulv/underlag installasjon

Nedsenket feste i gulv

For fullstendig nedsenket installasjon i gulv/underlag. 

Tilbehør og komponenter

__________

U- formet modell profiler

Moderne aluminiumsstruktur med det siste innen teknologisk utvikling på området.

Reguleringsklemmer

Justerbare forankringsskruer og klemmer

Justerbare festeskruer og klemmer. 

L-formet modell konfigurasjoner

__________

Tykk aluminium for sikker installering i gulvet. 

Enkel og rask installering

Gummikiler for justering og montering av glass.

Håndtak

 __________

Aluminium håndtak med veggfeste

Håndrekke for skyve og foldesystem

Seeglass PRO glassrekkverk har egenskaper som gir muligheten til å kombinere dette produktet med vårt skyve og foldesystem. På grunn av det spesialdesignede strukturelle håndtaket kan du nå få glass fra gulv til tak. Åpne opp på sommeren og lukk igjen når vinden uler eller regnet spruter. 

Håndrekke

Det er en U-formet profil med gummikiler som tilpasser seg perfekt til sikkerhetsglassene. Dette gir en perfekt sammenkobling med den nederste profilen til skyve / foldesystemet. 

Overflate

Tilgjengelige farger:

Valgfri RAL
ANODISERT
TREIMITASJONER

De mest brukte fargene

________

Max mål

________

Produkttester

Alle våre produkter og komponenter har gjennomgått tester og oppnådd de nødvendige sertifikatene for denne typen produkter: 

Den innovative utformingen av SeeGlass PRO glassrekkverk er spesielt basert på bruken av glass som det viktigste råmaterialet for produksjonen. Kombinasjonen av strukturaluminium av høy kvalitet og egenskapene til herdet og laminert glass gir produkter som tilfredsstiller sikkerhetskrav knyttet til bruk av glass som rekkverk. Se de ulike testene som utføres nedenfor. 

Vurderer du nytt glassrekkverk ?

Ta kontakt i dag på tlf. 37 17 97 17 , på post@redskapsboden.no eller ved å fylle ut skjema nederst på denne siden. Vi gleder oss til å høre fra deg!