ØNSKER DU TILBUD PÅ VINTERHAGE

Vi garanterer lik pris som våre konkurrenter samt 10 års garanti.  Og ikke minst en vinterhage som er godkjent for salg i Norge etter de snø krav som er her til lands med dokumentasjon på dette. 

NY

SKREDDERSYDD

VINTERHAGE

Ny vinterhage etter dine ønsker og behov

VISSTE DU AT ..

Vi skreddersyr vinterhager og lysthus slik at resultatet passer akkurat ditt hus og dine ønsker. Våre vinterhager tilpasses den lokale snølasten der du bor slik kravet er i Norge. Du får hjelp og råd, samt tilbud og tegninger helt uten kostnad eller forpliktelser. Våre vinterhager produseres i tilnærmet vedlikeholdsfrie materialer. Våre vinterhager er for bruk hele året. Vi har flotte modeller i vårt store showrom i Vennesla. Velkommen!  

Hva koster en vinterhage?

Pris vil variere av en rekke forskjellige faktorer som størrelsen på bygget , U-verdi, løsninger med lufting, skyvedører, foldedører og type åpnings bare vinder for gjennom lufting. Glass med lavere U-verdi øker trivselen men øker også prisen på bygget. Vi kan levere U-verdi på 0,6 med tre lags glass. Våre standard isolerglass har en U-verdi på 1,5 noe som er bra også for helårsbruk. I tillegg til sotet og selvrensende glass, kan vi også levere glass i grønt og blått. Alle priser er inkludert mva og montering når man får et tilbud fra oss. Ingen skjulte kostnader.

Mr Colin 1

Mr. Colin er en fantastisk hagestue som bør sees, og er en favoritt blant våre kunder. Høykvalitets vinterhage i PVC og aluminium til å montere på huset. Vinterhagen er tilnærmet vedlikeholdsfri og gir uterommet og huset en ny dimensjon. En kraftig konstruksjon i en suveren kvalitet du ikke finner noe annet sted.

Les mer

Mr Colin 2

Mr. Colin er en nydelig hagestue som bør sees, og er en favoritt blant våre kunder. Høykvalitets vinterhage i PVC og aluminium til å montere på huset. Vinterhagen er tilnærmet vedlikeholdsfri og gir uterommet og huset en ny dimensjon. En kraftig konstruksjon i en suveren kvalitet du ikke finner noe annet sted.

Les mer

Mr. Colin 3

Mr. Colin er en nydelig hagestue som bør sees, og er en favoritt blant våre kunder. Høykvalitets vinterhage i PVC og aluminium til å montere på huset. Vinterhagen er tilnærmet vedlikeholdsfri og gir uterommet og huset en ny dimensjon. En kraftig konstruksjon i en suveren kvalitet du ikke finner noe annet sted.

Les mer

AUDREY LYSTHUS

Alle våre lysthus og hagestuer i PVC har en eksepsjonell god kvalitet og er for helårsbruk. Vi anbefaler alle som har anledning til å komme til vår butikk i Vennesla for å se disse live.

Les mer

Olivia Lysthus

Mange spennende muligheter med dette hagehuset. Et fantastisk ekstra rom som kan nytes hele året. Når kvalitet teller. Ta kontakt med oss i dag for tilbud 

Les mer

Diana hagestue

Diana er en fantastisk hagestue. God plass til å innrede med både sofa og langbord. Her kan familien virkelig nyte fellesskap med følelesen av å være ute hele året.

Les mer

Hagestue/ lysthus

En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. Hos oss er det ingen begrensninger på hva vi kan lage.

Les mer

Frittstående lysthus

Alle våre vinterhager kan brikes hele året og er laget for Scandinaviske forhold. Ta kontakt i dag så vi sammen kan lage den drømme løsning for nettopp din hage. Gjør drømmen virkelig sammen med oss i Nordiskvinterhage.no

Les mer

Vinterhage

Vi kan gjøre din drøm virkelig. En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. 

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Vi skreddersyr alle vinterhageløsninger du måtte ønske, dette er et drivhus vi lagde for en kunde i Kristiansand. Gjør drømmen virkelig og ta turen til for og høre om mulighetene. 

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Valgene er mange og hos oss i Nordiskvinterhage er det kun kreativiteten som setter en stopper for hva vi kan lage. Alle vinterhager skreddersys etter kundens ønsker og behov. 

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Alle våre Vinterhager hagestuer skreddersys etter kundens ønsker og behov. Alle vinterhager leveres ferdig montert av egne fagfolk som kan våre produkter inn og ut. 

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Vi skreddersyr alle vinterhageløsninger du måtte ønske, dette er et drivhus vi lagde for en kunde i Kristiansand. Ta kontakt med oss i dag for tilbud 

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Det er en kunde i Tyrkia som bestilte en solstue/vinterhage som fungerer som en helårsvinterhage som også passer i Skandinaviske forhold.

Les mer

SKREDDERSYDDE VINTERHAGER

Flotte vinterhager i høy kvalitet. Vurderer du en vinterhage kan vi hjelpe deg med forslag og tegninger. Ta kontakt med oss i dag for tilbud 

Les mer

Drivhus 

Vi skreddersyr alle vinterhageløsninger du måtte ønske, dette er et drivhus vi lagde for en kunde i Kristiansand.  Ta kontakt med oss i dag for tilbud 

Les mer

Sol stua

Det er en kunde i Tyrkia som bestilte en solstue/vinterhage som fungerer som en helårsvinterhage som også passer i Skandinaviske forhold.

Les mer

Stuen

Flotte hagestuer i høy kvalitet. Ta kontakt med oss i dag for tilbud. Et fantastisk ekstra rom som kan nytes hele året. Når kvalitet teller.

Les mer

Daisy

Her kan du nyte kaffen eller stulle og stelle med tomater og agurker. Daisy har mer plass enn man skulletro. Daisy har en solid konstruksjon.

Les mer

Modena

Modena tilbyr alle fordelene av en strukturell Orangery i en slående, moderne form som er spesielt egnet til moderne urbane bygninger, for eksempel byhus.

Les mer

Hagestue/ lysthus

En isolert hagestue kalles oftest vinterhage, og kan brukes tilnærmet hele året. Våre hagestuer er isolert for vinterbruk, og kan leveres frittstående eller som et tilbygg. 

Les mer

Pågående prosjekt i Grimstad

Her er en liten film hvor du kan se vår fabrikk i England som produserer våre vinterhager for det Norske markedet. 

LITT NYTTIG INFO

Vi skreddersyr alle løsninger som sakt, så her er det kun din fanasi som setter en stopper for hva vi kan gjøre. Redskapsboden.no AS har også en nettside med litt mere info om våre vinterhager som ligger på denne linken www.nordiskvinterhage.no. Her kan du gå inn og få litt mere relevant info om våre vinterhageprodukter. Ut i fra vår samarbieds partener Synseal går det ut ca 225 vinterhager om dagen tro det eller ei. Synseal er en av verdens største produsenter av vinterhage i aluminium og pvc så hos oss er du alltid i trygge hender. Vi regner på snøsoner på det aktuelle stedet som vinterhagen skal leveres før den bli produsert. Flere leverandører i dagens marked overser dette veldig viktige elementet så har du fått en pris fra noen andre er det meget viktig at du forhører deg om dette før du sammenligner pris i dagens marked. Ta kontakt med oss om du har spørsmål angående pris eller selve systemet vi bruker. 

Hos oss er det kun din kreativitet som teller, så skal vi hjelp deg med og gjøre drømmen virkelig. Våre vinterhager starter normalt sett fra 150 000 og oppover.

HØR MED OSS OM TILBUD I DAG. Klikk her

 

VINTERHAGE

Vinterhage for bruk hele året

En vinterhage blir raskt favorittrommet i huset. Tilbakemeldingen vi får fra våre kunder er at de bruker vinterhagen mye mer enn de hadde trodd. I Norge hvor været er ustabilt, lengter mange etter en mulighet til å sitte ute, men allikevel i le for vær og vind. En vinterhage gjør nettopp det. Beskytter mot været og gir en større grad av frihet til å glede seg over omgivelsene hele året. Våre vinterhager tilpasses ditt behov, og vi har få begrensninger når det kommer til mål og tilpassede ønsker. Vi leverer frittstående eller fastmonterte vinterhager i høy kvalitet for helårsbruk. 

Spesialtilpassede vinterhager

En vinterhage er en drøm for mange, og for mange stopper det der fordi prosjektet føles for stort. Men følger du drømmen , så er det verdt det. Du får et ekstra rom i huset til å nyte en god bok, fellesskap med familie og venner. Et rom som føles ute, men som er inne. Perfekt for det norske været. En vinterhage slipper lys og natur inn, og hva er vel ikke mer fantastisk enn å se snøen lave ned på glasstaket ? En vinterhage starter med en ide, en drøm, et behov og et ønske om mer plass eller et fristed i enhektisk hverdag. Det er mange ting å tenke gjennom ved investering i en vinterhage. Hva skal den brukes til ? Hvor mange skal bruke den ? Har du en bestemt plass egnet for en vinterhage, kanskje en uutnyttet krok perfekt til formålet? Det er nesten bare din egen fantasi som setter begrensningene. Vi er her også for å hjelpe deg underveis, både med planlegging og til prosjektet står ferdig. 

Vinterhager i høy kvalitet

Vinterhager kommer i mange ulike varianter og kvaliteter. Ofte henger pris sammen med kvalitet, og man får som regel det man betaler for. Du må tenke i gjennom hva du ønsker og har mulighet til å bruke på dette prosjektet. En vinterhage øker verdien på boligen din og vil være en investering på sikt. Det er også noe å tenke i gjennom når du “setter budsjettet”. Våre vinterhager er engelskproduserte og av høy kvalitet. Aluminium og pvc gjør profilene tilnærmet vedlikeholdsfrie der du slipper unna med å vaske med vann og grønnsåpe innimellom. Ingen maling og skraping etter noen år. Vinterhagene våre er beregnet for bruk hele året, fra vår til vinter, og gir et eksklusivt preg på huset. Kunder kommer tilbake og sier de har fått markant økning i verdien på boligen som en bonus, men den største gleden er allikvel den utvidede bruken av uterommet og hagen. Det er kanskje litt jobb med et slikt prosjekt, men når vinterhagen er på plass og klar til bruk, er det lite som kan måle seg med gleden det gir deg. En kunde ko tilbake og fortalte at venner og familie ikke lenger ville sitte inne når de kom på besøk, alle ville være i vinterhagen. Vi håper du tar deg tid til en prat slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre vinterhagedrømmen virkelig.   

VEDLIKEHOLD AV VINTERHAGE I PVC

Versjon 1.5: oktober 2013 FDV - dokument Vedlikehold av vinterhage i PVC fra Nordisk Vinterhage RENGJØRING OG SMØRING Hagestuen din er laget i henhold til de høyeste standarder ved bruk av førsteklasses materialer. Som med alle presisjonsartikler, der metalldeler beveger seg på metall, vil jevnlig smøring øke brukstiden og fjerning av overflatesmuss vil bevare et flott utseende. Smøring Vi anbefaler at delene oljes eller smøres hver 3. til 6. måned. Hvilken som helst syrefri , lett maskinolje vil gi rimelig beskyttelse for metallbeslagene. Penetrerende olje og lignende spraysmøremidler anbefales ikke. Låsesystem – Vinduer Beveg betjeningshåndtaket for å åpne vinduet. Finn og smør alle låsepunkter med olje.Smørdenbevegenderemsensomvises gjennom sporet. Friksjonshengsler Smør alle bevegende deler av hengselet med olje mens vinduet er åpent. Dører Beveg betjeningshåndtaket for å åpne døren, finn og smør alle låsepunkter med olje. Olje alle hengslene lett. Rengjøring Hvor ofte du må rengjøre pvc hagestuen din vil variere avhengig av hvor du bor. Enkelte områder har høyere industriell forurensning, eller naturlig korrosivt luftinnhold, f.eks. saltholdige klima i kystområder og vil trenge hyppigere rengjøring. Vi anbefaler at også pvc tørkes over med varmt såpevann når du ser glasset trenger rengjøring. Gjenstridige merker kan fjernes med en hard sirkulær bevegelse med en våt klut, og ublandet oppvaskmiddel. Ikke skrap med harde eller skarpe gjenstander eller gjenstander av metall. Hagestuen din i pvc vil aldri råtne, trenge maling eller bli misfarget, MEN, den kommer til å trenge jevnlig rengjøring.

VINTERHAGE GUIDE

Vinterhage guide 
Hva bør du tenke igjennom i starten av prosessen mot å realisere vinterhagedrømmen ? 
- Hvor mye penger vil og kan du bruke på en vinterhage? 
Vinterhager kommer i mange ulike varianter og kvaliteter.
Ofte henger pris sammen med kvalitet, og man får ofte det man betaler for.
Du må tenke i gjennom hva du ønsker og har mulighet til å bruke på dette prosjektet. En vinterhage øker verdien på boligen din og vil være en investering på sikt. Det er også noe å tenke i gjennom når du “setter budsjettet”. 
- Skal vinterhagen brukes hele året og være et sted der du og familien tilbringer tid sammen hver dag? 
Våre vinterhager er for helårs bruk med minimum 28 mm to-lags sikkerhetsglass. Mange begynner med en sommerstue, men fordi den blir brukt mye mer enn planlagt, ender de med å bytte den ut etter noen års bruk. Tenk nøye gjennom dette før du bestemmer deg. Det koster kanskje litt mer, men gir deg flere bruks muligheter. 
- Hvor mange skal bruke vinterhagen og hva skal den brukes til? 
En vinterhage er en investering, og ingen ønsker å sitte igjen med en følelse av at de valgte en som var litt for liten.
Våre kunder sier de bruker den mer enn de hadde tenkt, og familie og venner vil aller helst sitte ute i vinterhagen når de kommer på besøk. Vil det bli gebursdags feiringer og middags selskaper der? Dette er viktige ting å tenke gjennom. 
- Hvor skal vinterhagen plasseres, og hva har du plass til? 
En ting er hva du ønsker å bruke den til, en annen er hva du egentlig har plass til. Er det et bestemt sted i hagen eller på terrassen den skal og kan plasseres? Har du begrensninger eller fritt spillerom? Ta fram tommestokken og mål. Kan du utnytte en krok som ellers ikke blir brukt? Hvilket design skal vinterhagen ha? 
Har du sett drømmevinterhagen på et bilde eller i en film? Eller har du ikke anelse om hva du kunne tenke deg? Mange ønsker en stil som passer huset, f. eks. samme tak form, samme farge etc. Tenk gjennom dette, eller send oss bilder av huset ditt, så kan vi komme med forslag. 
- Hva slags dører og åpningsmuligheter trenger du? 
Det er mange ulike muligheter når det kommer til type dører og vinduer i en vinterhage. Enkeldør, doble dører, skyvedører og foldedører. De har alle sine fordeler og ulemper. Ofte står valget mellom skyvedør og foldedør for mange. 
Skyvedør er plassbesparende, har relativt god åpningsmulighet, og er en rimeligere løsning enn f.eks. foldedør. Ulempen er at du ikke får «åpnet hele veggen».
Foldedør gir deg muligheten til å viske ut skillet mellom inne og ute enda mer. Du får åpnet opp veggen slik at utestuen blir en større del av resten av det totale uterommet. Ulempen er at de er relativt kostbare sammenlignet med andre dørene. 
Tenk i gjennom om du hvilke vinduer du ønsker. Det kan være en fordel å kunne lufte uten å åpne dørene. 
- Hva slags takmateriale bør du velge? Her er det også flere muligheter. 
Polykarbonat (Isoler plast) leveres i 25 eller 35 mm. Det isolerer godt, og beskytter noe mot varmen fra sola. Det er sterkt og solid, med mulighet for ulike fargevalg. Ulempen er at du ikke kan se gjennom det. 
Standard 24 mm isolerglass gir deg følelsen av å sitte ute selv om du er inne. 
Celsius glass er glasset over alle glass.
Deterselvrensende, UV - beskyttende, varmedempende og gir lavere u-verdi (helt ned i 0.9) 
Det gir en helt egen følelse å sitte inne i en vinterhage med glasstak. Kom og se de ulike takene i vår butikk. 
Alle tak er tilpasset snølastsonene i Norge.
Prisen du ender opp med avhenger av mange av de overnevnte momentene. Det er hva du velger, og hva du velger bort, som avgjør prisen.
Vi har egne montører som setter opp vinterhagen for deg. 

Spesialtilpassede vinterhager

Vinterhage for bruk hele året

En vinterhage blir raskt favorittrommet i huset. Tilbakemeldingen vi får fra våre kunder er at de bruker vinterhagen mye mer enn de hadde trodd. I Norge hvor været er ustabilt, lengter mange etter en mulighet til å sitte ute, men allikevel i le for vær og vind. En vinterhage gjør nettopp det. Beskytter mot været og gir en større grad av frihet til å glede seg over omgivelsene hele året. Våre vinterhager tilpasses ditt behov, og vi har få begrensninger når det kommer til mål og tilpassede ønsker. Vi leverer frittstående eller fastmonterte vinterhager i høy kvalitet for helårsbruk. 
 

Spesialtilpassede vinterhager

Spesialtilpassede vinterhager

En vinterhage er en drøm for mange, og for mange stopper det der fordi prosjektet føles for stort. Men følger du drømmen , så er det verdt det. Du får et ekstra rom i huset til å nyte en god bok, fellesskap med familie og venner. Et rom som føles ute, men som er inne. Perfekt for det norske været. En vinterhage slipper lys og natur inn, og hva er vel ikke mer fantastisk enn å se snøen lave ned på glasstaket ? En vinterhage starter med en ide, en drøm, et behov og et ønske om mer plass eller et fristed i enhektisk hverdag. Det er mange ting å tenke gjennom ved investering i en vinterhage. Hva skal den brukes til ? Hvor mange skal bruke den ? Har du en bestemt plass egnet for en vinterhage, kanskje en uutnyttet krok perfekt til formålet? Det er nesten bare din egen fantasi som setter begrensningene. Vi er her også for å hjelpe deg underveis, både med planlegging og til prosjektet står ferdig.