Bygg et anneks i løpet av en helg />

18/09/2016

Bygg et anneks i løpet av en helg

Drømmer du om et anneks, et lysthus, en redskapsbod eller en grillhytte i hagen eller på hytta? Gjør noe med drømmen. Vi hjelper deg! Og med nye, forenklede regler fra 1.juli 2015, blir prosessen enda enklere.

Nå blir det enda lettere å bygge det annekset du har tenkt på så lenge. Med de nye byggereglene som kommer fra 1.juli 2015 vil man kunne sette opp et bygg på opptil 50 kvadratmeter, og det kun 1 meter fra naboens tomt. Dette vil åpne muligheter for mange uten å gå igjennom tunge byggeprosesser. Frem til da gjelder dagens søknadsregler.

Så – hvordan bygge et anneks i løpet av en helg?

Det er fult mulig å sette opp et bygg på opptil 20 m2 i løpet av en god helg. Det forutsetter at man er to personer, slik at man enkelt kan håndtere takelementene blant annet. Kravene til erfaring er lave, men det er en fordel at man kan håndtere verktøy som hammer og vater. Andre verktøy som man må ha innen rekkevidde er sag og drill. Byggene kommer komplett med planker og skruer. Men takshingel må velges utenom.

Skjermbilde 2013-06-20 kl. 21.13.38-800x800

Før man starter å bygge må fundamentet være på plass, og dette står man selv for. Det kan være i betong, leca eller annet egnet materiale. Det viktigste er at det er i 100% vater og ikke står i nærheten av vann. Bærestokkene må altså ikke stå i vann.

Byggene kommer i ulike teknikker. Noen leveres som laft/bjelker som legges på hverandre i ferdigkuttede spor. Litt som å bygge lego hvis du ser litt forenklet på det. Andre bygg kommer som modul eller elementbygg. Modulbygg består av et bestemt antall moduler av samme størrelse som skal plasseres sammen, mens elementbygg er så å si hele ferdigspikrede vegger.

Monteringsanvisninger følger med.

Selv byggmestere kjøper dette, da det er enklere og rimeligere.

Finn ditt drømmebygg hos oss, og spør oss gjerne. Vi samarbeider med de beste, og hjelper deg med alt av spørsmål du måtte ha.

Se mer om dette anneks og flere ved og klikke her 

Les mer

Fra bloggen

Tips og råd til oppsett

Tips og råd til oppsett av ditt nye hagehus. Vi hjelper deg videre også etter at bygget er levert ...

Lekehus serie />

Lekehus serie

Nye produkter på vei inn

16/01/2017

Å KJØPE ANNEKS />

Å KJØPE ANNEKS

Hva må du tenke på når du skal kjøpe et anneks? Det er flere ting å tenke på når du skal inve...

18/11/2016

Annesk, hagehus

Bygg et anneks i løpet av en helg />

Bygg et anneks i løpet av en helg

Drømmer du om et anneks, et lysthus, en redskapsbod eller en grillhytte i hagen eller på hytta? Gj...

18/09/2016

Populært

HTML Block

Text block body.