Kontakt oss

Kundeservice

Vi ønsker at du som kunde enkelt skal komme i kontakt med oss dersom du har spørsmål eller noe på hjertet. Allikevel er det mye som er enkelt å finne ut av på egen hånd. Før du ringer eller sender oss en melding ber vi deg derfor om å se litt på infosidene under kundesenteret vårt. Sjekk også "Spørsmål og svar". Her finner du svar på de vanligste spørsmålene fra våre kunder.

Og ikke minst "Min side"!

Her kan du sjekke status og forsendelser på betalte ordre, se tidligere kjøp, endre dine personopplysninger og adresser, og du kan henvende deg til kundeservice. Når du klikker på "Min side" vil du finne en oversiktlig meny som leder deg videre til de ulike funksjonene.

Hvordan kontakte oss:

Den enkleste måten å komme i kontakt med vår kundeservice er å gå inn på "Min side" og "Kundeservice". Du må være innlogget for å sende en melding.
Henvendelser sendt på denne måten vil normalt sett bli besvart innen 24 timer, forutsatt at neste dag er en virkedag. Vær også nøye med å registrere saken i riktig kategori. Dette sikrer raskest mulig svartid.

Kundetelefon:

Vi er tilgjengelige på 37179717  fra 10:00 til 17:00 mandag til fredag. Lørdag fra 10:00 til 14:00. Søndag og helligdager er telefonen stengt.

 Vi anbefaler å sende melding via "Kundeservice" i stedet for å ringe siden det periodevis kan være stor pågang på telefon.

Post- og fakturaadresse:

Redskapsboden.no AS

Vikeland AS

4700 Vennesla


Norway

Daglig leder

Espen A Vige

espen@redskapsboden.no

Leder Nordiskvinterhage.no

Mari N Vige

mari@redskapsboden.no

Butikkansatt

Lillian Edvadsen

lillian@redskapsboden.no

Butikkansatt

Erik Iversen

erik@redskapsboden.no

Kontaktskjema