Levering

 

Levering og forsinkelse

 

Normal leveringstid er mellom 2-4 uker, dersom ikke annet er oppgitt. Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

 

Vi angir eller lover aldri et eksakt leveringstidspunkt for en vare. Vi kan oppgi antatt leveringstid, og det vil være riktig i de fleste tilfeller. Men uforutsette forsinkelser kan oppstå, og vi anbefaler derfor at våre kunder venter med å bestiller håndverkere som skal montere bygget. 

 

Ved henting av varer på terminal er det veldig viktig at kunden selv sjekker varene for skader. Eventuelle skader skal umiddelbart meldes fra til transportøren som utleverer varene. Redskapsboden er ikke erstatningspliktig for skader som oppdages etter at man har forlatt terminalen.

 

Ved utlevering på din adresse skal transportskader meldes til transportøren på stedet. Redskapsboden er ikke erstatningspliktig dersom skadene ikke er registrert på fraktbrevet. 

 

Transportskader som ikke blir oppdaget der og da, skal meldes fra direkte til Redskapsboden senest innen 3 dager fra varen ble mottatt. 

 

Vi sender de fleste av våre ordrer med Norlines, men bruker også andre transportører på enkelte produkter;  Tollpost/PostNord, DSV Road. Vi forsøker alltid å finne den rimeligste løsningen for deg.