Kontakt oss

Daglig leder

Espen Vige
Kontor: (+47) 37179717
Email: post@redskapsboden.no

Logistic & salg

Mari Vige
Kontor: (+47) 37179717
Email: post@redskapsboden.no

Salg & Service. AUTO CAD TEGNER 3D

Erik Iversen
Kontor: (+47) 37179717
Email:
post@redskapsboden.no

Kundeservice

Vi ønsker at du som kunde enkelt skal komme i kontakt med oss dersom du har spørsmål eller noe på hjertet. Allikevel er det mye som er enkelt å finne ut av på egen hånd. Du kan blant annet laste ned manualer til de fleste bygg på produktet sin side.

Sjekk også ut "Min side"!

Her kan du sjekke status og forsendelser på betalte ordre, se tidligere kjøp, endre dine personopplysninger og adresser, og du kan henvende deg til kundeservice. Når du klikker på "Min side" vil du finne en oversiktlig meny som leder deg videre til de ulike funksjonene.

Hvordan kontakte oss:

Den enkleste måten å komme i kontakt med vår kundeservice er å sende mail til Post@redskapsboden.no eller bruke vår chat nede til høyre på siden.
 Henvendelser sendt på denne måten vil normalt sett bli besvart innen 24 timer, forutsatt at neste dag er en virkedag. Dette sikrer raskest mulig svartid.

Kundetelefon:

Vi er tilgjengelige på 37179717  fra 10:00 til 17:00 mandag til fredag. Søndag og helligdager er telefonen stengt.Besøk- og postadresse

Redskapsboden.no AS
Hunsøya 4700 

Vennesla

Pga forsinkelser i byggeprossessen vil vårt showrom på Hunsøya åpne 1.5.18. Vi vil allikevel kunne ta deg imot i våre lokaler fra 3. april.