Velg type lekehus kategori

Lekehus

Kongeslott eller sjørøverskip..?

Det er ikke bare de voksenes drømmer som kan bli virkelighet her hos oss i Redskapsboden. Vi tilbyr flere forskjellige lekestuer, noe for ethvert barn å bli begeistret over. Et lekehus i hagen får fantasien i sving. Teselskap med dukkene kanskje? En lekestue kan forvandles til det meste, og innbyr til spennende og sunn lek. Et kongeslott med søte prinsesser eller et sjørøverskip fullt av små pirater. Kafe med sandkaker og sølesuppe. Mamma, kom og kjøp!! Kanskje et hemmelig klubbrom uten adgang for foreldre? Hyysj..det er hemmelig...:)

Noe for enhver

Våre lekehus kommer i mange ulike varianter. De tradisjonelle og de litt annerledes. Vi har lekestuer som står på påler slik at det føles som en trehytte. Lekehusene leveres ubehandlet slik at du selv bestemmer hvilken farge du skal male det i. Kanskje vil barna ha et ord med i laget?

Byggesett

Alle lekehusene kommer som byggesett og de er alle enkle å sette opp. Også for ufaglærte. Gi det en helg og du har barn med stjerner i blikket innen søndag kveld:) Våre lekestuer gjør barnas drømmer virkelige... Kontakt oss i dag for et nytt lekehus. Ta kontakt med oss på post@redskapsboden.no ang det produktet du er ute etter.