Vår, sommer og høstsystemer fra Redskapsboden

Vi er stolte av og kunne presentere vårt helt nye pergolasystem. Dette er redskapsboden sitt nyeste system som er beregnet for vår, sommer og høst. Systemet leveres som enten et helt enkelt system med faste bredder og dybder etter ønske men kan også levers etter skreddersøm. Hele vårt pergolasystem kan også utvides med skyvedører i alle sider som overlapper hverandre. Se bilder lengere nede for en bedre forståelse av dette. 

KLIKK HER FOR TILBUD PÅ DETTE PRODUKT. KLIKK HER!

Sikkerhet først Våre pergolaer er CE merket. Dette merket indikerer at pergolaen er produsert i henhold til Europeisk standard. Et produkt uten CE-merket er en potensiell risiko. Dette produktet kan du være sikker på møter de strenge kravene til Europeiske sikkerhetsreguleringer. 

NYHET 2017 / HAGESTUA 1001

For de som er ute etter å ta livet utendørs ett skritt videre, er vi nå glade for å vise vårt nye skyve/glassdørsystem. Glassene i skyvedørene er 8mm herdet glass med polerte kanter og sporene er laget av aluminium. Kombinert med våre belysningsløsninger, er det nå mulig å skape et komfortabelt utemiljø og forlenge sommeren. Er dette er løning som kan passe din hage er det bare og ta kontak med oss eller fylle ut skjemaet under så vi kan få utarbeidet et tilbud til deg.

Hagestue 1001

Disse pergolaene er utviklet spesielt med tanke på moderne design og brukervennlighet. Fordelene ved å eie en pergola fra Redskapsboden er åpenbare. Med en av våre pergolaer  kan du nyte livet utendørs uansett vær. Alle våre pergolaer/hagestuer er i høy kvalitet med aluminiums rammeverk som er pulverlakkert. Vi leverer i en rekke farger som passer enhver smak. Aluminium brukes for sin styrke og holdbarhet, samt fordi det ikke ruster eller krever vedlikehold i særlig grad. Dette betyr at våre pergolaer vil maling.  Vårt utvalg av moderne pergolaer er designet for å passe ethvert budsjett. Flere forskjellige alternativer lar deg tilpasse våre pergolaer etter ditt ønske. Med mange valgmuligheterfor vegger og tak,  kan du virkelig skape det ideelle uteområde til en fornuftig pris. 

STANDARDMODELL

  • Modelle i hvit, ivory og VS 716 ( Antrasitt)
  • Standard eller klassisk takrenne ( se bilde)
  • Glass 44.2 klart), glass 55.2 klart eller polycarbonat 16 mm klar eller opalfarget.
  • Aluminiumsprofiler ; pulverlakkert og  uisolert
  • Løvfang
  • er med tube for vanndrenering
  • Including base plate